Uusi DIY blogi aloittaa Tuunauskauppa sivulla. Remontti, tuunaus, kalustemaalaus, entisöinti ainakin aiheena.

Remonttia omin kätösin kierrätysmeiningillä!

 Jihuu, viimein tämä blogi aukeaa!

Olen Tuunauskaupan toinen omistajista ja alan kirjoittamaan DIY-blogia tänne Tuunauskaupan verkkosivulle. Blogia on suunniteltu ja harkittu pitkään, mutta aina se on jäänyt muiden kiireellisempien töiden alle. Nyt vaan tuli sellainen mahdollisuus eteen, että tätä ei kannata missata, koska toivon todellakin, että meidän asuntojen remontit alkaisivat olemaan jo valmiita. Niin monta kotia on remontoitu ja myyty, että olisi ehkä aika jo asettua aloilleen. Ehkä. Ihan pieni ehkä kuitenkin.  

Hankimme mieheni kanssa syksyllä uuden asunnon, 80 neliöisen kolmion 1972 rakennetun talon ylimmästä kerroksesta. Asunto on tällä hetkellä aika perus tylsä, valkoiset seinät ja tammilattia, joten siinä on hyvät mahdollisuudet keksiä vaikka ja mitä! Itse pidän voimakkaista väreistä ja tummasta puusta, joten lupasin miehelleni, että asunnossa ei tule olemaan valkoista kuin katossa, väliovissa ja ikkunanpielissä. Väliovetkin ovat harkinnassa tehdä aidosti vanhoista puuovista, mutta sitä vielä harkitaan.

Remonttia tehdään pikkuhiljaa, sitä mukaa kun muilta kiireiltä ehditään. Remonttiahan tosiaan tehdään kierrätysmeiningillä, niin aina vaikuttaa sekin, mitä aarteita milloinkin löytyy! Tori.fi on ahkerasti käytössä, sekä tietysti Facebookin osto- ja myyntiryhmät. Niitä selaillaan ahkerasti. Joitain asioita joudumme ostamaan uutena, esimerkiksi keittiöön ja kylpyhuoneeseen, mutta pyrimme aina ensisijaisesti ajattelemaan, että tarvikkeet löytyisivät käytettynä ja kierrätettynä. Ihan kaikkea ei tämä romuharakkakaan hyväksy käytettynä! 

Kierrätyshän on yksi yrityksemme isoimmista arvoista! Myymälässä on kaikki kalusteet kierrätettyjä ja jokainen tuunaamamme huonekalu saa meillä jatkoa elämälleen. Se on myös minun ideologiani ollut jo vuosikymmeniä. Olen oikea kirppisharakka! Rakastan hengailla antiikkiliikkeissä ja kirpputoreilla, tosin nyt lähivuosina sekin on aika paljon vähentynyt, kun kotiin ei enää mahdu niin paljon, kuin haluaisi. Rajansa kaikella, jopa antiikilla! 

Aloitellaan blogia huonekalujen tuunauksilla, koska muutamia kalusteita pitää laittaa uusiksi värimaailman muuttumisen vuoksi. Siitä lisää ensi kerralla! Ensi viikkoon! ♥️

-teresa-

 

 

 

 

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti