Tuunaus Galleria: Ennen ja jälkeen

HUOM! Kaikki gallerian tuotteet ovat vanhoja asiakastöitä eivätkä ole enää myytävänä.

 

'Jugend kaappi

Jugend kaappi

Vanha jugend-ajan kaappi oli osittain huonokuntoinen, joten se maalattiin. Ovien upeita koristeita ei kuitenkaan haluttu muuttaa, joten lopputulemaksi valikoitui osittain maalaaminen.

Puhdistuksen jälkeen ovien peiliosat, sivun samanlaiset peiliosat, kansi ja alaosa maalattiin hiilenmustalla Coal Black sävyllä. Myös tausta on osittain maalattu ja taustan peilit on päällystetty tapetilla.

Sisäpuolen hyllyt päällystettiin tapetilla.

Yönsiniset tuolit

Yönsiniset tuolit

Upeat Laitalan talonpoikaisrokokoo tuolit maalattiin yönsinisellä Midnight Blue sävyllä. Samalla uudistuivat istuinosan kankaat väriin sopivaksi.

'Ovaali sivupöytä

Ovaali sivupöytä

Alunperin ruskea ja kannesta vioittunut sivupöytä/lipasto uudistettiin todella upeaksi!

Puhdistuksen jälkeen pohjalle laitettiin Ultra Grip primeriksi ja vioittunut kansi korjattiin. Maalina pöytään valittiin Fusion™ Mineral Paint -sarjan tummanvioletti Twilight Geranium. Ilmettä kalusteelle annettiin maalaamalla violetin päälle primeriksi ja vioittunut kansi korjattiin. Maalina pöytään valittiin Fusion™ Mineral Paint -sarjan tummanvioletti Brushed Steel metallisävy. Laatikoiden vetimet maalattiin samalla metallivärillä. Lisänä pöydän sivuille laitettiin riisipaperit koristeeksi.

Sienijakkara

Sienijakkara

Vanha ja kulunut sienijakkara puhdistettiin, hiottiin ja maalattiin. Jalkaosa maalattiin Fusion™ Mineral Paint sarjan hiilenharmaalla Ash sävyllä ja sienien kannet saman sarjan paloauton karpalon punaisella Cranberry sävyllä ja pisteet neutraalin valkoisella Victorian Lace sävyllä.

'Liisa Ihmemaassa lipasto

Liisa Ihmemaassa lipasto

Tämä koivukaappi tuli Tuunauskaupalle oranssiksi maalattuna. Tuunauskaupalla se uudistui Fusion™ sarjalla todella upeaksi ja uniikiksi yksilöksi Liisa Ihmemaassa -teemalla.

Kaappi puhdistettiin TSP-maalipesuaineella ja sen jälkeen maalattiin raikkaalla turkoosilla, Azure sävyllä. Kaappia koristeltiin runsaasti erilaisilla sabluunoilla, värinä metalliväri Vintage Gold. Kaapin takaseinä ja laatikon pohja koristeltiin erilaisilla tapeteilla. Kaapin oviin ja laatikon etuseinään lisättiin puukoristeita. Lisäksi kaappiin vaihdettiin vetimet myymälän omasta metallivedin valikoimasta. Tämä pöytä löysi nopeasti uuden kodin.

Korkea sivupöytä

Korkea sivupöytä

Upea, musta-valkoinen ja todellakin uniikki kapea vanha puhelinpöytä.

Pohja maalattiin valkoisella kalkkimaalilla, jonka jälkeen pintaan sudittiin Fusion™ sarjan mustaa Coal Black'a. Mustan maalin päälle kansiin laitettiin sarjan krakleeraus aine, jotta pinta saatiin lohkeilemaan.

Pöydän sivut tapetoitiin, ja tausta maalattiin mustaksi. Alahyllylle ja laatikoihin laitettiin myös tapetit ja jalkojen alaosat maalattiin Fusion™ Metallic Collection Copper sävyllä.

Tuoli

Kupari tuoli

Vanha tummaksi petsattu tuoli maalattiin kuparin väriseksi asiakkaan toiveiden mukaan. Pohjatöinä tuoli pestiin TSP-maalipesuaineella liasta ja rasvasta.

Koska tuoli on kovin koristeltu, sen hiominen olisi ollut hankalaa, joten pohjalle laitettiin primeriksi Ultra Grip. Ultra Gripin kuivuttua 12 tuntia, aloitettiin maalaaminen kuparin värisellä metallimaalilla.

Maalia levitettiin hyvin ohut kerros, jotta pinnasta tulee tasainen. Kaiken kaikkiaan maalia laitettiin 3 ohutta kerrosta. Kangas vaihdettiin asiakkaan valitsemaan kankaaseen.

Asiakkaan yöpöydät

Asiakkaan yöpöydät

Asiakkaalle tuunattiin kaksi kaunista yöpöytää. Lähtötilanne oli ruskea petsattu ja lakattu pinta, johon asiakas halusi jotain uudistusta. Työ suunniteltiin yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Yöpöydät maalattiin sekoituksella, jossa pohjana petroolin sävyinen Seaside ja lisänä muutama muu sävy Tuunaamon kaapista. Laatikoiden pohjat ja yöpöytien takaseinät tapetoitiin. Kansiin maalattiin sabluunoilla tekstit Brushed Steel sävyllä ja laatikoiden vetimet vaihdettiin uusiin, keraamisiin, jotka asiakas valitsi myymälän tarjonnasta.