Tuunaus Galleria: Ennen ja jälkeen

HUOM! Kaikki gallerian tuotteet ovat vanhoja asiakastöitä eivätkä näin ollen ole enää myynnissä.

 

Aarremutteripöytä

Aarre mutteripöytä

Uniikki Aarre mutteripöytä, joka on maalattu Lazy Range -sarjan mustalla Loof sävyllä. Kannen pintaan on laitettu lehtimetallia - hopeaa ja antiikkikultaa - ja niiden päälle on laitettu Finishing coat viimeistelypinnoite tuomaan kestävyyttä.

Marielipasto

Marie lipasto

Marie -lipasto on hiottu, puhdistettu ja maalattu Frenchic® kalkkimaaleilla. Laatikoiden väreinä on Lady Gray, City Slicker, Spitfire, Posh Nelly, Swanky pants, Wolf Whistle ja Ballerina.

Laatikot on maalattu myös sisäpuolelta, päinvastaisin värein. Laatikoiden pohjalla on sävyyn sopiva tapetti. Runko on maalattu Original Artisan Range -sarjan sävyllä Panther.

Sabluunakuviot on tehty Frenchic sarjan omalla Ranskanlilja -sabluunalla, maalina on Frensheen -sarjan Sexy Silver, hopea. Viimeistely on tehty Frenchic sarjan harmaalla Defining Wax vahalla.

Lipaston vetimet ovat alkuperäiset, ne on maalattu Frensheen sarjan Sexy Silver hopealla.

Koulupöytä

Päivi koulupöytä

Hauska munuaisen mallinen 60-luvun Päivi -koulupöytä on puhdistettu Frenchic sarjan Sugar Soap huonekalupesuaineella, jonka jälkeen se on hiottu ja maalattu Al Fresco -sarjan Ol' Blue Eyes ja Apple of my Eye sävyillä.

Pöydän pinta on tapetoitu. Tapetti on kiinnitetty liisterillä ja lakattu Frenchic sarjan Finishing Coat viimeistelypinnoitteella kahteen kertaan. Kaapissa olevat hyllyt on päällystetty samalla tapetilla.

Reijakukkapylväs

Reija kukkapylväs

Reija kukkapylväs puhdistettiin Frenchic sarjan Sugar Soap huonekalupesuaineella. Kukkapylväs on maalattu Lazy Range sarjan Stone Rosie sävyllä. Kannen reuna, keskiö ja jalkojen päät Frensheen Sexy Silver metallimaalilla, joka saadaan sekoittamalla metallimaalijauhe Finishing Coat viimeistelypinnoitteen kanssa.

Kanteen on laitettu tapetti joka suojattu Finishing Coat viimeistelypinnoitteella. Koristeluun on käytetty nappi sekä hopea tasseli.

Yöpöytä

Asiakkaan yöpöydät

Asiakkaalle tuunattiin kaksi kaunista yöpöytää. Lähtötilanne oli ruskea petsattu ja lakattu pinta, johon asiakas halusi jotain uudistusta. Työ suunniteltiin yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Yöpöydät maalattiin Al Fresco -sarjan Steel Teal sävyllä. Jalkojen alaosat, yöpöydän "yläkansi", laatikon etureuna maalattiin FrenSheen metallivärijauheista tehdyllä sekoituksella. Laatikon pohja ja yöpöydän takaseinä tapetoitiin. 

Kanteen maalattiin sabluunalla tekstit ja laatikon vetimet vaihdettiin uusiin, keraamisiin, jotka asiakas valitsi myymälän tarjonnasta. Myös vetimien metalliosat maalattiin Frensheen metalliväri sekoituksella.

Työpöytä

Ville työpöytä

Mäntyisestä työpöydästä puhdistettiin kaikki lika ja rasva Frenchic sarjan Sugar Soap huonekalupesuaineella. Pinta maalattiin Al Fresco -sarjan Victory Lane sävyllä.

Ovien urat ja jalat on maalattu Frensheen metallimaalilla, värinä Cool Copper - Kupari. Myös pöydän pinnassa olevat koristeet on maalattu samalla värillä, käyttäen Frenchic sarjan omia sabluunoita.

Pöydän lokerikkorikkojen taustat, kaappien hyllyt ja laatikoiden pohjat on tapetoitu. Vetimet on uusittu; ovissa on kuparin väriset kuppivetimet ja laatikoissa kuparin väriset nuppivetimet.

Tapetti: Oulun Tapetti ja Koti.

Tarjoiluvaunu

Satu tarjoiluvaunu

Koivuisesta tarjoiluvaunusta puhdistettiin kaikki lika ja rasva Frenchic sarjan Sugar Soap huonekalupesuaineella, jonka jälkeen se hiottiin.

Runko ja renkaat on maalattu Lazy Range -sarjan mustalla Loof sävyllä. Ylähylly on maalattu Al Fresco -sarjan Greyhound sävyllä.

Alahylly on tapetoitu, päälle on laitettu Finishing coat viimeistelypinnoite tuomaan kestävyyttä.

Tapetti: Oulun Tapetti ja Koti.

Sivupöytä

Miika sivupöytä

Pieni sivupöytä sai uuden värin Al Fresco sarjan Kiss me Sloely sävyllä, joka on kirkas Kreikan sininen.

Pitkät sivut on koristeltu hopean värisellä lehtimetallilla, joka on kiinnitetty Frenchic sarjan Finishing Coat viimeistelypinnoitteella. Jalkojen päällyosat on koristeltu samalla lehtimetallilla.

Kynttilänjalka

Amanda kynttilänjalka

Amanda-kynttilänjalka on puhdistettu Sugar Soapilla liasta puhtaaksi ja maalattu kahteen kertaan FrenSheen-sarjan Gorgeous Goldilla.

Kuivumisen jälkeen siihen siveltiin Krakleerausainetta ja annettiin kuivua. Viimeiseksi kerrokseksi laitettiin mustaa Loof-sävyä. Kulta pilkahtelee kivasti krakleerausaineen tekemistä halkeamista.

Krakleeraus on helppoa ja nopeaa, eikä ollenkaan niin vaikeaa miltä se näytää. Kokeile rohkeasti!

Lyhty

Asiakkaan lyhty

Asiakas tuunasi lyhdyn Tuunausillassa. Lyhty oli jo hiukan kulahtanut, joten se kaipasi maalia pintaansa.

Lyhty pestiin ensin Sugar Soapilla. Kuivumisen jälkeen lyhty maalattiin kahteen kertaan Dusky Blush-sävyllä. Puukoriste maalattiin Steel Tealilla ja liimattiin paikoilleen. Pohjalle lyhty sai vielä kauniin tapetinpalasen.

Yöpöytä

Roope yöpöytä

Mäntyisestä yöpöydästä puhdistettiin kaikki lika ja rasva Frenchic sarjan Sugar Soap huonekalupesuaineella, jonka jälkeen se hiottiin.

Pinta maalattiin Al Fresco -sarjan Swanky Pants sävyllä. Pöydän pinta ja hyllyt on tapetoitu, päälle on laitettu Finishing coat viimeistelypinnoite tuomaan kestävyyttä.

Hyllyjen etureunoihin on liimattu köyttä jäljittelevät puukoristeet ja ne on maalattu Lazy Range -sarjan Salt of the Earth sävyllä.

Mitat: leveys 40 cm, syvyys 33 cm, korkeus 45 cm

Tapetti: Oulun Tapetti ja Koti

Mia Naulakko

Mia Naulakko

Mäntyhyllyköstä naulakoksi! Mia tuunasi teinin huoneeseen hienon naulakon vanhasta mäntyhyllyköstä. Maalina Frenchicin Al Fresco-sarjan Scotch Mist.

Hyllykkö pestiin ensin ja maalattiin kahteen kertaan. Maalia kului vajaa puoli 750ml purkkia. 

Takaseinällä ihana tapetti Oulun Tapetista, josta napattiin värisävy naulakkoon.