Yhteistyökumppanimme

Yhdistykset

Suomen Ekoyrittäjät

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ympäristövastuullista pientä ja keskisuurta yritystoimintaa. Ympäristövastuullisuudella tarkoitetaan toimintaa, joka selvästi ylittää lakisääteisen ympäristönsuojelun tason ja jossa suojelu ylittävältä osalta perustuu vapaaehtoisuuteen. Yhdistyksen jäsenet ovat sitoutuneet toiminnassaan noudattamaan vastuullisen yritystoiminnan ekoeettisiä periaatteita.

Jäsenyys Suomen Ekoyrittäjissä tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa yrittämistä koskevaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon, saada uusinta tietoa ympäristöasioiden kehityksestä, verkottua ja luoda suhteita muihin alan yrityksiin ja organisaatioihin sekä oikeuden käyttää yhdistyksen jäsenmerkkiä yrityksensä nimen yhteydessä.

Yrittäjät

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät on yli 4 000 pohjoispohjalaisen yrittäjän yrittäjyysverkosto, joka yhdessä tekemällä ja toimimalla luo elinvoimaa alueella ja koko Suomessa.

Teemme aktiivisesti työtä alueemme pk-yrittäjyyden eteen paikallisyhdistyksissä ja alueella. Kattojärjestömme on Suomen Yrittäjät. Teemme työtä laajalla rintamalla tukien yritysten elinkaaren jokaista vaihetta. Olemme mukana lähes 60 eri työ- ja ohjausryhmässä tuomassa esille yrittäjien ja yrittäjyyden asiaa.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien jäseneksi voivat liittyä yksityiset yritykset, opiskelijat, senioriyrittäjät ja nyt myös kevytyrittäjät (ilman y-tunnusta toimivat). www.yrittajat.fi/liity  

Yhteistyökumppanit

Erotiikan aika

 

Asemakadulla, Oulussa. Kaikki kaunis erotiikasta - vaatteet, voiteet, välineet. Yli 4000 eri artikkelin myymälä.

Turvallisesti ostokset myös korona aikana. Myös verkkokauppa, mutta myymälässä huomattavasti laajempi valikoima.

Soita 044 0690692 ja kysy lisää tai varaa oma henkilökohtainen aika shoppailulle!

HRH-Palvelut

 

Hermoratahieronta on ihmisen koko kehon hoitoa, jossa ääreishermostoa käsittelemällä tehostetaan keskushermoston ja aivojen toimintaa ja sitä kautta vaikutetaan kehoamme säätelevien ja huoltavien elinten toimintaan.

Keho hoidetaan vaatteiden päältä sormenpäillä lempeällä otteella painaen ja pyörittäen päästä varpaisiin, hoitoaika n. 120min. 

Kommee Kurki

 

Kommee Kurki – mukavaa majoitusta luonnonläheisissä tunnelmissa Pirkanmaalla

Kommee Kurki tarjoaa laadukasta talomajoitusta ja elämyksellistä privaattia Tentsile-puumajoitusta upeassa äänimaisemassa Sastamalan maaseudulla. 

Lue lisää ja varaa verkkokaupastamme: https://kommeekurki.johku.com/fi_FI
P.s. Käytä koodia KURKITUUNAA, niin saat Kommeen Kurjen talomajoituksesta -10 % alennuksen!

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa @kommeekurki

Honka-Kipsa

 

Honka-Kipsalta saat pitäjän parraat evväät! Ruokalistaltamme löydät herkulliset hampurilaiset ja ruoka-annokset pieneen, isoon ja tosi isoon nälkään.

Tervetuloa!