Tarinat uusien Fusion Mineral Paint sävyjen takana part 1!

Tarinat uusien Fusion Mineral Paint sävyjen takana part 1!

Koko kevään ajan kuului pientä huhun poikasta, että Homestead House Paint Company on touhuillut jotain hyvin salamyhkäistä. Jälleenmyyjien ryhmässä kuiskuteltiin varovasti asiasta. Kukaan ei tiennyt mitä ihmettä on tapahtumassa, mutta suurin osa meistä jälleenmyyjistä varmasti toivoi salamyhkäisyyden liittyvän uusiin maalisävyihin. Tai minä ainakin toivoin niin kovasti. Fusion Mineral Paint- sarjassa oli pieniä puutteita mm. tummissa sinisissä sävyissä, sekä kunnolliset violetit puuttuivat kokonaan. Onhan meillä tietty Twilight Geranium ja Divine Lavender, mutta ne molemmat ovat poistuvien värien listalla, joten iso haave oli, että tulossa olisi jotain purppuraa. Tummat siniset eivät ole lähellä omaa sydäntä, johtuen virkapuvuista, mutta tummaa syvää petroolia olen kaivannut pitkään. 

11.7 postailin ensimmäistä kertaa someen uudesta tulevasta, josta me jälleenmyyjätkään ei vielä silloin tiedetty mitä on tulossa! Heinäkuun kahdestoista, sattumoisin minun syntymäpäivänäni Fusion aloitti lähtölaskennan ja meillä aloitettiin suuri somekamppanja yhdessä toisen jälleenmyyjän kanssa. Suunniteltiin Marin kanssa homma niin, että tulemme aina vuorokauden jäljessä kanadalaisia, koska mekään emme tienneet mitä on tulossa ja illalla 21 kieppeillä saimme aina selville seuraavan vuorokauden värin ja valokuvat kyseiseen väriin. Firma vihjaili synkästä viktoriaanisesta aikakaudesta, pimeydestä ja Pandoran lippaasta ja muusta kovin goottisesta, joten mulla kävi jo mielessä toiveikas ajatus, että ehkäpä viimein on tulossa tummia synkkiä värejä!

17.7 yritys viimein julkaisi uudet mahtavat sävyt ja minun toiveet toteutuivat! Tässä he viimein ovat!

Ensimmäisenä esitellään hieman muista poikkeava todella kaunis perinteikäs värisävy: CONSERVATORY. Tämä vaalea vihreä on valoisa ja terhakas. Se on yltäkylläisen runsauden ja hyvinvoinnin perikuva, jonka inspiraationa on toiminut käsityöläisten aikakausi.

Kuvissa näet ihan tavallisen IKEAN laatikoston muodonmuutoksen kauniisti käsityönä tehdyksi tee-se-itse- apteekkarin lipastoksi. Mikä katseenvangitsija siitä tulikaan! Aivan upea sävy, vaikka en itse ole mikään vihreän ystävä, varsinkaan näin vaalean. Ja on muuten loistava idea kehystää nuo laatikot! Itsellä kävi mielessä, että niihinhän voisi käyttää vanhoja taulunkehyksiä ja tehdä jokaisesta laatikosta yksilöllisen!

 

Jännitys tiivistyi joka ilta ja toisena iltana meille esiteltiin upea tummanpunainen HIGHLANDER! Syvä, ajaton ja voimallinen versio punaisesta, jossa mukana aavistus uhkean lämmintä oranssia. Suomalaisten silmissä muistuttaa hyvin paljon punamultaa! Itseasiassa tutkin netistä aidon punamullan HEX koodin ja se oli hyvin lähelle Highlanderin värikoodia. Eroa oli vaikea silmällä erottaa! Tämän sävyn inspiraationlähteenä on ollut valmistajansa (skotlantilaista alkuperää olevan Wallacen) suvun oma tartaani, eli skottiruutuinen kangas, jota on käytetty Skotlannin ala- ja ylämailla. Yhtä ajaton väri kuin itse Skotlantikin.

Oheisissa kuvissa yksinkertainen kirstu saa runsaasti lisää persoonallisuutta ja historiallista ryhdikkyyttä parilla kerroksella tätä upeaa uutta maalia. Kansi ja koristelistat on tehty ruskealla SFO:lla. 

Kolmantena esittelyssä on WILLOWBANK! Voi miten paljon olemmekaan kaivanneet sinua Willowbank! Klassiseen laivastonsiniseen on lisätty ripaus eloisaa persoonallisuutta. Se tuo vaivattomasti mihin tahansa tilaan lisäenergiaa. Liberty Blueen verrattuna Willowbank on puhtaampi sininen, Midnight Bluen joukossa taas on enemmän mustaa kuin Willowbankissa.

Tämän sinisen sävyn alkuinnoittajana on ollut perinteinen laivastonsininen, joka nousi suosioon siirtomaakaudella. Willowbank kuitenkin sisältää myös safiirinsinistä hehkua, joka auringossa säihkyessään antaa sille sen erityisen, energiaa pursuavan luonteen.

Viimeisestä kuvasta näet miten vanha, tumma laatikosto sai mykistävän upean kasvojenkohotuksen Willowbankin avulla. Taustana olevaa perinteisempää, hieman taitettua laivastonsinistä seinää vasten sijoitettuna Willowbankin korun tavoin hehkuva sinisyys todella tuo eloa tähän huoneeseen.

Todella kauniita sävyjä kaikki! Tässäpä teille kolme ensimmäistä väriä. Jatkamme seuraavassa blogikirjoituksessa niiden esittelyä! 

-teresa-

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti