Maksutavat, toimitus, palautus ja ehdot

MAKSUTAVAT

Kaikki tarjoamamme maksutavat ovat turvallisia!

Tuunauskauppa tarjoaa useita erilaisia maksutapoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Verkkokaupassa maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj, jonka kautta voit maksaa suomalaisten pankkien verkkomaksuilla, yleisimmillä luottokorteilla, palveluntarjoajan laskuilla ja -osamaksuilla sekä mobiilisti.

Tarjoamme vaihtoehdoiksi myös Klarnan laskun, PayPalin sekä MobilePayn, jolla voit maksaa ostoksesi nopeasti ja helposti.

Lisää tietoa voit lukea toimituskäytännöistämme täältä

TOIMITUSKULUT

Asiakkaanamme voit valita haluatko tilauksesi toimituksen Postin, Matkahuollon tai DB Schenkerin kautta. Valinta tehdään kassalla.

Toimituskulut ovat

  • 2,50 eur / kirjelähetyksenä kun paino max 50 g / koko max 25 x 40 x 3 cm
  • kaikki muut paketit alk. 4,90 eur
  • yli 100 euron tilauksille ilmaiset toimituskulut

Verkkokaupan tilaukset toimitetaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.  

HUOM! Jos tilaat pakettisi automaattiin, huomioithan, että ainakin MH käyttää myös ulkoautomaatteja (tietyissä kaupungeissa tällä hetkellä). Maalit eivät kestä pakkasta, eli jäätyessään ne menevät pilalle. Emme korvaa jäätyneitä maaleja, mikäli asiakas tilaa ne ulkoautomaattiin. 

HUOMIOITHAN, että jos tilaat ennakkotilaustuotteita ja varastotuotteita samassa tilauksessa, tuotteet lähetetään yhdessä paketissa ennakkotilaustuotteiden saavuttua varastolle. Mikäli haluat varastotuotteet aikaisemmin, tee kaksi erillistä tilausta. 

PALAUTUS

Mikäli haluat palauttaa ostamasi tuotteen, sinulla on mahdollista tehdä se 14 vrk kuluessa paketin saamisesta. Ota meihin yhteyttä konttori@tuunauskauppa.fi tai puh. 050 5888 111, ja annamme sinulle ohjeet palauttamiseen.

Huomioithan, että palautettavan tuotteen on oltava avaamaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan ilman vaurioita tai merkintöjä. Maksat myös itse tuotteen palautus- ja vaihtokulut. 

Noutamaton tuote ei ole palautus. Noutamattomasta lähetyksestä perimme postin/matkahuollon/DB Schenkerin perimän maksun + 5 eur. Uudelleen lähetyksestä perimme kirjeen/paketin vaatiman toimituskulun.

Lisää tietoa palautuksista löydät täältä

YRITYKSEN TIEDOT

Nordic Color Room Oy

Tuunauskauppa

www.tuunauskauppa.fi

Puh. 050 5888 111

Sähköposti: konttori@tuunauskauppa.fi

Y-tunnus: 3120157-7