Toimitus

Asiakkaanamme voit valita haluatko tilauksesi toimituksen Postin, Matkahuollon tai DB Schenkerin kautta. Valinta tehdään kassalla.

Toimituskulut ovat

  • 2,50 eur / kirjelähetyksenä kun paino max 50 g / koko max 25 * 35,3 *x 3 cm
  • kaikki muut paketit 3,90 eur

Kaikki kl 17.30 mennessä tulleet tilaukset lähtevät meiltä saman päivän aikana. 

HUOM! Jos tilaat pakettisi automaattiin, huomioithan, että ainakin MH käyttää myös ulkoautomaatteja (tietyissä kaupungeissa tällä hetkellä). Maalit eivät kestä pakkasta, eli jäätyessään ne menevät pilalle. Emme korvaa jäätyneitä maaleja, mikäli asiakas tilaa ne ulkoautomaattiin.

Sinun on mahdollista tilata myös kotiinkuljetus Oulun alueella yli 25 euron tilaukselle. Toimitamme paketit tiistaisin ja torstaisin klo 18-20 välisenä aikana. Toimituskulut vaihtelevat postinumeroalueittain:

Mikäli haluat noutaa tilauksesi myymälästä, valitse kassalla toimitustavaksi "Nouto". Tällöin keräämme tilauksesi valmiiksi ja voit noutaa sen myymälän aukioloaikoina oman aikataulusi mukaan.

HUOM! Emme toimita huonekaluja; ne on noudettava myymälästä sopimuksen mukaan. Ostaja huolehtii itse tarvittavan kuljetuksen. Jos ostat huonekalun verkkokaupan kautta, valitse kassalla toimitustavaksi Nouto. Ota sen jälkeen meihin yhteyttä sopiaksesi noutoajan.